Najnovije

Prvi zimski velebitski Raid

23 studenoga, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Prvi zimski velebitski Raid
Vijesti
0

U pripremi je još jedan događaj ljubitelja Land Rover automobila. Nakon susreta u Otočcu, pošlo ljeto, očekuje se novo druženje avanturističkog tipa.

Prvi zimski velebitski Raid odvijat će se  od petka 17. prosinca do nedjelje 19. prosinca.

Prvi zimski velebitski LR Raid obiluje bogatim sadržajima:

vidjet ćemo dva Nacionalna parka, Sjeverni Velebit i Paklenicu, izvore i mlinice na rijeci Gackoj, posjetiti cemo dva Muzeja, obići JNA bunkere, pogledati lokacije na kojima se snimao film Winnetou, voziti se po remek dijelu graditeljske baštine – Majstorskoj cesti iz 1832.godine, uživati u domaćoj hrani autentične Like u 100 godina staroj gostionici Godača i autentičnim podvelebitskim kamenim kućama s otvorenim kaminom.

Odvozit ćemo 300 km divlje i netaknute prirode, a bit će i nešto noćne vožnje.

Pratit ćemo prognozu i ukoliko bi zapadao visoki snijeg obišli bi planinu pravcem Gospić – Gračac –Obrovac – Paklenica.

Poanta svega je promocija manje poznatih turističkih lokacija, druženje, vožnja i upoznavanje i povezivanje vlasnika i ljubitelja Land Rover vozila. Nema sumnje da su ovo tek počeci i da ce budućnost donijeti još puno sličnih putovanja širom Balkana, ali i onih na druge kontinente.

Comments are closed.

More in Vijesti
Dani tehničke ispravnosti vozila od 22. do 27. studenoga

Kao i proteklih godina, i ove godine u razdoblju od 22. do 27. studenoga provodit će se preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti...

Close