Najnovije

Radionica “Kod dječaka Tesle”

28 srpnja, 2021 | by G.N.P
Radionica  “Kod dječaka Tesle”
Vijesti
0

GOSPIĆ – U utorak, 10. kolovoza 20121. u Memorijalnom centru „ Nikola Tesla“ Smiljan održati će se radionica  „ Kod dječaka Tesle  „  u kojoj organizatori žele potaknuti djecu da se poistovjete sa sjajnim znanstvenim uzorom. Igra je istraživanje osobnih mogućnosti , put do spoznaja i iskustvo  cijelog tijela i uma.

Upravo u Smiljanu dječak Tesla otkrivao  je kreativnost, motivaciju, upornost i snagu volje. Te dojmove sa sobom je sačuvao i ponio do kraja života. U okruženju u kojem je i sam genije stjecao spoznaje možda upravo zaiskri ideja nekog budućeg izumitelja!

Nakon obilaska stalnog postava okruženi prirodom djeca će poslušati priču iz novoizdane slikovnice Nikola Tesla- ispred budućnosti, potom slijedi rješavanje križaljke te izrada magneta koje će  sudionici ponijeti kao suvenir.

Slikovnica „ Nikola Tesla-ispred budućnosti“ (autorica Maja Jeričić, ilustracije Ida Domišljanović) bit će poklonjena sretnom dobitniku.

Radionica je namijenjena za polaznike od 6 do 12 godina, a broj sudionika je ograničen na 15. Radionica će trajati 2.5 sata. Voditelj radionice: Josipa Starčević Prpić

Prijave za radionicu:  

tel: 053/746-530

mob: 095/2244-621

e-mail: mcnikolatesla@mcnikolatesla.hr

Comments are closed.

More in Vijesti
japodija
Moćna priča o tajanstvenim i podcijenjenim Japodima spremna za brendiranje

OTOČAC – Međunarodni okrugli stol “Japodija – kulturna ruta kao potencijal za razvoj poduzetništva žena”, održan je u petak, u...

Close