Najnovije

Seminar “Dinarske pjesme i plesovi: glazbeno-plesna kultura dinarskog područja”

22 siječnja, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Seminar “Dinarske pjesme i plesovi: glazbeno-plesna kultura dinarskog područja”
Vijesti
0

OTOČAC – Gacko pučko otvoreno učilište Otočac četvrti put organizira seminar “Dinarske pjesme i plesovi: glazbeno-plesna kultura dinarskog područja” namijenjen voditeljima i članovima folklornih skupina, društava i udruga koji će 28., 29. veljače i 1. ožujka 2020. godine biti održan u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu.

Trodnevni seminar obuhvatit će odabranu folklornu građu dinarske zone. Svrha seminara je na primjerima plesne i glazbene baštine upoznati sadašnje i buduće voditelje folklornih skupina te pjevače i plesače s mogućnostima predstavljanja folklora na sceni kao i s mogućnostima rada s folklornim skupinama. Voditelji seminara su dr.sc. Joško Ćaleta i prof. Vidoslav Bagur.

Prijave na seminar otvorene su do 14. veljače 2020. Predviđena je prijava najviše 5 polaznika po jednom društvu, skupini ili udruzi. Svaki prijavljeni polaznik prije početka seminara uplaćuje kotizaciju u iznosu od 100 kuna, a najkasnije do 14. veljače 2020.

Popunjene i ovjerene prijavnice s potvrdom o uplati kotizacije šalju se e-mailom na gacko.pucko.otvoreno.uciliste@gmail.com najkasnije do 14. veljače 2020.

Poziv te prijavnicu, program i upute za prijavu i uplatu kotizacije moguće je preuzeti na web stranici http://www.gpou-otocac.hr/ od 22.01.2020.

GPOU Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
Na red (konačno) došle i stolice

OTOČAC – Dobre vijesti za posjetitelje otočkog kina i one koji će to tek postati – Ministarstvo kulture RH osiguralo...

Close