Najnovije

Stožer: Jedna novooboljela osoba s područja Vrhovina

7 srpnja, 2020 | by G.N.P
Stožer: Jedna novooboljela osoba s područja Vrhovina
Vijesti
0

U posljednja 24 h u Ličko-senjskoj županiji jedna je novooboljela osoba od COVID-19. Riječ je o osobi s područja Vrhovina koja je kontakt oboljele osobe iz druge županije te nije povezana s ranije oboljelim osobama u Ličko-senjske županiji. Novooboljela osoba nalazi se na liječenju u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević.

Ukupno je oboljelo 29 osoba od COVID-19 od čega je 7 aktivnih slučaja,  21 osoba izliječena te jedna osoba preminula. Dvije oboljele osobe nalaze se na liječenju u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević dok su ostali oboljeli dobrog općeg stanja te nemaju simptome bolesti.

U posljednja 24 h provedeno je testiranje nad  21 osobom uzimanjem uzoraka te su svi rezultati testiranja negativni, testiranje na koronavirus provedeno je nad ukupno 636 osoba.

Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 46 osoba. Policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera samoizolacije „COVID 19“ kojom prilikom nisu utvrđena kršenja/nepoštivanja izrečenih mjera.

Stožer civilne zaštite LSŽ

Comments are closed.

More in Vijesti
Svih 56 polaznika glazbene škole uspješno položili završne ispite

OTOČAC – U Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac održani su 3. srpnja 2020., u suradnji s Osnovnom školom Senj, završni ispiti...

Close