Najnovije

Stručna ekskurzija otočkih šumarskih tehničara

6 lipnja, 2021 | by G.N.P
Stručna ekskurzija otočkih šumarskih tehničara
Vijesti
0

ZAGREB – Početkom lipnja drugi razred šumarskih tehničara Srednje škole Otočac bio je na stručnoj ekskurziji i to u Hrvatskom šumarskom institutu Jastrebarsko, Botaničkom vrtu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i park-šumi Maksimir. Otočke šumarske tehničare vodio je nastavnik šumarske grupe predmeta Edi Šop.

Ravnateljica Hrvatskog šumarskog instituta Jastrebarsko Sanja Perić zaželila je dobrodošlicu otočkim srednjoškolcima, dok su se pod vodstvom stručnog voditelja Odjela rasadničke proizvodnje Ivice Čehulića upoznali s postrojenjem i tehnikom rada sušare za češere i sjeme.

Botanički vrt Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poslužio je za upoznavanje s različitim domaćim (autohtonim) biljkama hrvatske flore, kao i sa stranim biljnim vrstama.

Posjet Park-šumi Maksimir organiziran je pod stručnim vodstvom voditelja Saše Banića, a učenici su imali prilike saznati nešto o povijesti Parka te o njegovim brojnim nagradama i priznanjima.

SŠ Otočac / D.L / E.Š

foto: SŠ Otočac / D.L / E.Š

Comments are closed.

More in Vijesti
Youth Business Camp
Youth Business Camp Švicarska u Zagrebu

ZAGREB – Youth Business Camp Švicarska otvara svoj licencirani program Youth Business Camp Adria koji će se ove godine održati...

Close