Najnovije

Umirovljenicima isplaćeni poklon bonovi

22 prosinca, 2020 | by G.N.P
Umirovljenicima isplaćeni poklon bonovi
Vijesti
0

OTOČAC – Povodom nadolazećih Božićnih blagdana Gradonačelnik Grada Otočca Stjepan Kostelac, dr.vet. med. donio je Odluku o dodijeli poklon bona umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Otočca.

Tako je u vremenskom periodu od 04. do 18. prosinca 2020. godine, u Uredu gradonačelnika uz poštivanje svih epidemioloških mjera bilo moguće podignuti poklon bonove svim umirovljenicima s područja Grada Otočca koji nemaju mirovinu višu od 1.200,00 kn. Poklon bonovi isplaćivani su prema razredima navedenim u Odluci Grada Otočca o isplati poklon bona umirovljenicima u Uredu gradonačelnika.

Mogućnost skromnog povećanja kućnog budžeta u posebnom mjesecu kao što je prosinac, iskoristilo je 79 umirovljenika u ukupnom iznosu od 19.500,00 kn.

Nadamo se i vjerujemo da smo nekima bar malo obogatili ovo predblagdansko vrijeme i omogućili im bogatiju trpezu ili mogućnost kupovanja skromnih poklona članovima obitelji te se nadamo da će u sljedećoj 2021. godina poklon bonovi biti nešto viši, a odaziv naših umirovljenika veći.

Sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane te zdravu, mirnu i sretnu Novu 2021. godinu želimo svim našim dragim umirovljenicima i njihovim obiteljima.

Ured gradonačelnika

Comments are closed.

More in Vijesti
COVID-19
Danas 14 novooboljelih, 23 osobe izliječene

S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 14 je novooboljelih osoba od COVID-19, 23 osobe su izliječene te su tri osobe preminule....

Close