Najnovije

Od sutra javni poziv za sufinanciranje kupnje električnih vozila

29 lipnja, 2020 | by G.N.P
Od sutra javni poziv za sufinanciranje kupnje električnih vozila
Vijesti
0

ZAGREB – Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 2020. je godine osigurao 44 milijuna kuna za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila – 22 milijuna za fizičke i 22 milijuna za pravne osobe.

  • Javni poziv za pravne osobe bit će objavljen 30. lipnja 2020. godine, a sa zaprimanjem prijava se započinje od 7. srpnja od 9 sati.
  • Javni poziv za građane bit će objavljen 2. srpnja 2020. godine, a sa zaprimanjem prijava se započinje od 13. srpnja od 9 sati.

Dodjeljivati će se do 40% bespovratnih sredstava za kupnju vozila koje u trenutku unosa, uvoza ili prodaje u Republici Hrvatskoj ili ranije, nije bilo registrirano. Vozilo može biti kupljeno u Hrvatskoj, Europi ili svijetu, međutim treba biti registrirano u Hrvatskoj.

Da bi se uspješno prijavili za sufinanciranje, koje će ove godine biti isključivo elektronskim putem, građani i pravne osobe trebaju izraditi svoj korisnički račun u sustavu za e-prijavu na javne pozive Fonda .

više informacija na: http://www.fzoeu.hr/hr/energetska_ucinkovitost/poticanje_energetske_ucinkovitosti_u_prometu/sufinanciranje_nabave_energetski_ucinkovitijih_vozila/

Fzoeu.hr

foto: ilustracija / fzoeu.hr

Comments are closed.

More in Vijesti
Stožer: 72 dana zaredom nema novooboljelih u LSŽ

Ličko-senjska županija i dalje je korona-free zona, 72. dan za redom nema novooboljelih osoba. Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19...

Close