Najnovije

Večeras Noć muzeja u Muzeju Gacke

31 siječnja, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Večeras Noć muzeja u Muzeju Gacke
Vijesti
0

OTOČAC – Večeras s početkom u 18:00 sati Muzej Gacke biti će središte zbivanja u Noći muzeja, najznačajnije manifestacije hrvatskih muzeja koja se održava diljem Hrvatske. U Noći muzeja Muzej Gacke bit će mjesto susreta i stjecanja novih znanja, mjesto gdje će se prezentirati pojedinci i priče važne za lokalnu zajednicu i mjesto gdje se stvara nova publiku.

U lokalnu prošlost zavirit će se kroz izložbu koja će raskrinkati stare kuće, zgrade i druge objekte na starim otočkim razglednicama, a o sadašnjosti i budućnosti svojih ekspedicija i avanturističkih pothvata govorit će dva Otočana – članovi Alpinističkog kuba Annapurna Milan Krznarić i Stipe Piršljin.

Muzej Gacke

Program

18.00 – 23.15„SLOVO POJEDI – NEZNANJE POBIJEDI!“Kulturna udruga za baštinu i stvaralaštvo „Baštinica“ iz Otočca osmislila je jedinstven suvenir – kolačiće u obliku glagoljskih slova ili kraće rečeno – glagoljačiće! Glagoljačići su kolačići koji dolaze u tri okusa i tri imena, a sve o njima, podrijetlu njihovih imena i njihovim tvorcima moći ćete doznati i okusiti u Muzeju Gacke u Noći muzeja jer će Vas na ulazu dočekati slasni zalogaji.
18.30 – 19.15ANA I MARKO I ZELENA PTICA – U MUZEJU GACKE!
19.30 – 20.00ŠTO JE GDJE I GDJE JE ŠTO NA STARIM RAZGLEDNICAMA OTOČCA
20.00 – 20.15NAGRADNA IGRA: 10 KNJIGA STARIH RAZGLEDNICA NA POKLON
20.15 – 21.30KRZNARIĆ I PIRŠLJIN: DVOJAC S CILJEM
21.45 – 22.30VODSTVO KROZ MUZEJ ZA NOĆOBDIJE: TURA PRVA
22.30 – 23.15VODSTVO KROZ MUZEJ ZA NOĆOBDIJE: TURA DRUGA

Comments are closed.

More in Vijesti
Plitvička jezera
Plitvice traže 486 sezonaca

PLITVIČKA JEZERA – Nacionalni park Plitvička jezera raspisao je oglas za za prijam u radni odnos radnika (m/ž) na određeno vrijeme...

Close