Najnovije

Vrijedna priznanja za kvalitetu stižu s 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu

24 svibnja, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Vrijedna priznanja za kvalitetu stižu s 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu
Vijesti
0

Pekare Tušak se osim proizvodnjom kruha i slastica, bave i proizvodnjom voćnih nadjeva za druge pekare, slastičarne i hotele. U posljednjih pet godina razvili su dvadesetak vrsta kvalitetnih voćnih nadjeva, a osim rasta proizvodnje na preko 100 tona godišnje, još jedan dokaz kvalitete su priznanja koja stižu s 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Na ocjenjivanju kvalitete proizvoda u Novom Sadu, u sklopu najvećeg poljoprivrednog sajmu u regiji tvrtka Tušak d.o.o. osvojila je nagrade za visoku kvalitetu voćnih prerađevina. Dobili su maksimalan broj bodova za nadjeve od maline, jagode, borovnice, marelice i smokve što je rezultiralo sa 5 velikih zlatnih medalja i peharom Novosadskog sajma za kvalitetu. Iako Lika nije tradicionalno voćarska regija, ovo je dokaz da naši proizvođači imaju znanja za proizvodnju visokokvalitetnih prerađevina.

Priznanje, odnosno plaketa za jubilej, je pripala i HGK Županijskoj komori Otočac, za desetgodišnju uspješnu suradnju s Novosadskim sajmom i kontinuiranu podršku poduzetnicima u promociji kvalitete proizvoda.

Prisutnost na ovakvim velikim sajamskim događajima prilika je za uspostavu nekih novih poznanstva za buduće suradnje, poslovne projekte i aktivnosti. Vjerujemo da će ih tvrtka Tušak na najbolji mogući način realizirati. HGK ŽK Otočac čestita upravi tvrtke i njihovim vrijednim zaposlenicima na dobivenim priznanjima, kao rezultatu dugogodišnjeg ustrajnog rada na kvaliteti pekarskih proizvoda te širenju asortimana i u segmentu voćnih prerađevina.

Fotografije: Danijel Tušak , Irena Banić

HGK / I.B.

Comments are closed.

More in Vijesti
Dragovoljno predao eksploziv

NOVLAJA – U petak je građanin u Novalji dragovoljno predao 1 kilogram privrednog eksploziva i 20 komada elektro-detonatorskih kapisli što...

Close