Najnovije

Youth Business Camp Švicarska u Zagrebu

6 lipnja, 2021 | by G.N.P
Youth Business Camp Švicarska u Zagrebu
Vijesti
0

ZAGREB – Youth Business Camp Švicarska otvara svoj licencirani program Youth Business Camp Adria koji će se ove godine održati u Zagrebu od 28. 6. do 09. 7., a namijenjen je polaznicima između 15 i 19 godina.

Kamp se održava na engleskom jeziku, a svi polaznici kampa imat će priliku čuti predavanja s područja: osnove ekonomije, osnove financija, osnove managementa, umijeće vođenja, projektni management, odnosi s javnošću, marketing, izrada financijskog plana, poslovna etika, intelektualno vlasništvo, uloga javnog sektora u poslovanju, digitalno poslovanje, digitalne valute, kulturološke razlike u biznisu, komunikacije, branding, ljudski kapital i razvoj, StartUp, društveno odgovorno poslovanje i turizam.

Predavači su iskusni stručnjaci koji će na jednostavan i razumljiv način približiti navedene tematike sudionicima, a kroz program mentorstva u polaznici tijekom dva tjedna rade na razvoju vlastitog projekta primjenjujući znanja stečena kroz predavanja. U sklopu kampa sudionici će posjetiti i nekoliko ustanova i proizvodnih pogona kako bi i u praksi vidjeli način funkcioniranja pojedinih gospodarskih subjekata.

Programski sadržaj ovog kampa napravljen je u suradnji s World Innovation and Change Management Institute, a jedinstven je po svojem tematskom sadržaju u ovom dijelu Europe.

Program je prepoznao RIT Croatia, globalni kampus američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology, u čijem će se prostoru u Zagrebu održavati predavanja i čiji će predavači pokriti neke od navedenih tema. Na kraju programa i prezentacije projekata, sudionicima se dodjeljuje certifikat World Innovation and Change Management Institute iz Ženeve.

Više informacija: https://youthbusinesscamp.ch/entrepreneurship-camp-adria/

Apriori World / D.K

Comments are closed.

More in Vijesti
Otvorene prijave za prvi susret povijesnih vozila Ferdinand Budicki

S jučerašnjim danom otvorene su prijave za prvi susret povijesnih vozila, a koji će se održati od 6. – 8....

Close