Najnovije

ZAHVALNICE SUDIONICIMA NACIONALNE RAZINE KVIZA “MREŽA ČITANJA”

10 lipnja, 2021 | by G.N.P
ZAHVALNICE SUDIONICIMA NACIONALNE RAZINE KVIZA “MREŽA ČITANJA”
Vijesti
0

OTOČAC – Kolika je važnost čitanja kod mladih u stjecanju znanja, socijalnih vještina i kritičkoga mišljenja znaju Marija Rubčić, Magdalena Marković, Julija Kostelac, Anamarija Klobučar i Hrvoje Grahovac, učenici koji su sudjelovali na nacionalnoj razini kviza za poticanje čitanja i kreativnosti „Mreža čitanja“ te zauzeli 12., 18., 20. i 24. mjesto što je, uzevši u obzir sve otegotne okolnosti ovogodišnjega natjecanja poput nastave na daljinu i nemogućnosti pripreme „uživo“, sasvim solidan rezultat. Kvizu je pristupio 171 učenik iz 58 škola. Danas su im u znak zahvale dodijeljena priznanja.

„I dalje ćemo sudjelovati u istom i sličnim projektima kako bismo kod učenika razvili osjećaj za ljepotu riječi, promicali i poticali kulturu čitanja odnosno potrebu da čitaju iz užitka“, rekla je knjižničarka Ankica Babić, mentorica učenicima na pripremi kviza znanja.

SŠ Otočac

foto: SŠ Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
i care!
Počela razmjena mladih „I Care!“ u Velikom Žitniku!

Od 06.06. do 12.06.2021. organizacija Outward Bound Croatia (OBC) organizira Erasmus+ razmjenu mladih u trajanju od sedam dana. Razmjena uključuje...

Close