Najnovije

Završni koncert polaznika Seminara glazbeno-plesne kulture dinarskog područja

20 veljače, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Završni koncert polaznika Seminara glazbeno-plesne kulture dinarskog područja
Kultura
0

OTOČAC – Završni koncert polaznika Seminara glazbeno-plesne kulture dinarskog područja održat će se u velikoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac 1. ožujka 2020. (nedjelja) u 18 sati. Na seminaru će sudjelovati ukupno 137 polaznika iz različitih krajeva Hrvatske te iz Bosne i Hercegovine, Njemačke i Kanade, a znanja stečena tijekom trodnevnoga seminara prezentirati će na završnom koncertu. 

Podsjetimo, Gacko pučko otvoreno učilište Otočac četvrti put organizira seminar posvećen dinarskim pjesmama i plesovima i to u suradnji s vodećim stručnjacima iz područja tradicijskog pjevanja i plesa – Joškom Ćaletom i Vidoslavom Bagurom. Seminar se održava uz financijsku potporu Ministarstva kulture RH i Grada Otočca, a ove godine polaznici u periodu od 28. veljače do 1. ožujka imaju priliku učiti o glazbi i plesovima Ravnih Kotara (Škabrnja), zapadne Hercegovine, Like, Gacke i doline Neretve. Ulaz na koncert je slobodan.

GPOU Otočac

Comments are closed.

More in Kultura, Vijesti
Edukacija za vodiče i informatore u organizaciji NP Plitvička jezera

PLITVIČKA JEZERA – Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera i ove godine organizira predavanja o prirodnoj i kulturnoj baštini NP Plitvička...

Close