Najnovije

Župan Milinović: “Jesen u Lici” će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera

24 rujna, 2020 | by G.N.P
Župan Milinović: “Jesen u Lici” će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera
Vijesti
0

Budući da su se u dijelu medija pojavile informacije da „Jesen u Lici“ neće biti održana te kako sam zbog toga dobio niz upita, želim vrlo jasno naglasiti kako ni u jednom trenutku nije došlo do razmišljanja da „Jesen u Lici“ neće biti održana. Kao župan, ali kao i liječnik da ne bi bilo više dezinformacija, obavještavam javnost da će se manifestacija „Jesen u Lici“ održati kako je i planirano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera o čemu sam razgovarao i sa kolegom epidemilogom.

Prilike su ozbiljne i u takvim situacijama mi koji obnašamo javne funkcije moramo preuzeti odgovornost i poduzeti aktivnosti koje nam jamče zaštitu zdravlja, ali i gospodarske aktivnosti.

Moja je odgovornost prije svega štititi zdravlje ljudi,ali i jednako tako omogućiti koliko je god to moguće nesmetane uvjete gospodarstvu, a u ovom slučaju prvenstveno OPG-ovima funkcioniranje i osiguravanje egzistencije onima koje oni zapošljavaju.

Ž U P A N

mr. Darko Milinović, dr.med.,v.r.

Comments are closed.

More in Vijesti
Jedna novooboljela osoba

S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 1 je novooboljela osoba od COVID-19.  Oboljela osoba je s područja Otočca. ...

Close