Najnovije

Online izložba: „Što je gdje i gdje je što na starim razglednicama Otočca“

18 svibnja, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Online izložba:  „Što je gdje i gdje je što na starim razglednicama Otočca“
Događanja
0

OTOČAC – Povodom Međunarodnog dana muzeja Muzej Gacke danas otvara online izložbu „Što je gdje i gdje je što na starim razglednicama Otočca“. Izložba je trenutno otvorena i u samom muzeju, a cilj je ove izlože upoznati posjetitelje s gradom kakvog ne poznaju ili ih podsjetiti na neke zaboravljene kuće, zgrade i druge objekte koji su postojali ili još uvijek postoje u gradu Otočcu.

Muzej Gacke poziva svoje virtualne posjetitelje – prvenstveno lokalnu zajednicu – da se uključe u istraživanje grada i otkriju manje poznate i nepoznate priče o otočkim kućama, zgradama i drugim lokacijama. Poveznica za virtualnu izložbu objavljena je i na Facebook stranici Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac, a priče će se skupljati do kraja ovog tjedna. Autori 5 najzanimljivijih priča moći će u Muzeju Gacke pokupiti svoj primjerak knjige “Otočac na starim razglednicama”.

Izložbu možete pregledati i preuzimanjem pdf dokumenta, a priče o gradu s nama možete podijeliti putem Facebook stranice te putem e-maila muzej.gacke@gmail.com.

GPOU Otočac / Muzej Gacke

Comments are closed.

More in Događanja
Europski dan parkova: „Zdravi Parkovi, zdravi ljudi“

Na dan 24. svibnja raznim događajima diljem Europe godišnje se obilježava Europski dan parkova. Datum 24. svibnja odabran je kao...

Close