Najnovije

Sveti Nikola nagradio učenike nižih razreda OŠ Zrinskih i Frankopana

7 prosinca, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Sveti Nikola nagradio učenike nižih razreda OŠ Zrinskih i Frankopana
Događanja
0

Grad Otočac u suradnji s Gackim pučkim otvorenim učilištem povodom blagdana svetog Nikole, zaštitnika djece i pomoraca, darovao je djecu od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac, naravno, uključujući i sve područne škole.  Prigodnim poklončićima obradovalo se 316 školaraca s područja Grada Otočca koja ne zaslužuju osjetiti ovu tešku 2020. godinu i sve njezine probleme.

Iako su ove godine zakinuti za božićnu priredbu koja se tradicionalno priprema i održava u OŠ Zrinskih i Frankopana već dugi niz godine i donosi posebno veselje kako kod djece tako i kod ponosnih roditelja i učitelja te za druženje i fotografiranje sa svetim Nikolom, dječji osmijeh nije izostao, a vjerujemo da će ih ovi mali poklončići još više razveseliti i potaknuti ih da budu dobri, veseli i vrijedni.

Na kraju, možemo samo zaključiti da su djeca ove godine bila jako dobra i izuzetno vrijedna i odgovorna jer im je u posjeti bio samo sveti Nikola bez pratnje Krampusa.

Ured gradonačelnika

Comments are closed.

More in Događanja
Poduzeće Gacka d.o.o. bogatije za radni stroj

Jučer je u poduzeću Gacka d.o.o. u prisutnosti predstavnika firme Terra Jaska izvršena primopredaja radnog stroja (rovokopač – utovarivač) JCB...

Close