Najnovije

Još 10 dana do početka Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“

23 studenoga, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Još 10 dana do početka Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“
Vijesti
0

OTOČAC – Još nas 10 dana dijeli do početka Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“, a koja će se održati po sedmi put kao tradicionalno okupljanje žena poduzetnica u Otočcu i na jednom će mjestu okupiti uspješne poslovne žene velikog iskustva iz Hrvatske i inozemstva.

Cilj ovog događaja jest istaknuti poziciju žena u poduzetništvu, prikazati njihov doprinos i ideje te ojačati umrežavanje i osnažiti žene na samozapošljavanje. Bitno je naglasiti uspjehe i iskoristiti ih kao motivaciju kako bi poduzetnice ostvarile razvoj međunarodnih ideja i poduzetničkih projekata neovisno o vjerskoj, nacionalnoj ili etičkoj pripadnosti. Ovom konferencijom gradi se nacionalna i međunarodna poduzetnička mreža i promiče žensko poduzetništvo u javnom i privatnom sektoru. Program i ostale informacije o konferenciji je moguće pronaći na poveznici.

Kroz 3 panel rasprave, 15 uspješnih, poslovnih i ambicioznih žena podijelit će svoja iskustva. Konferenciju će otvoriti Marina Rožić, Glavna tajnica HGK.

Uz radni dio konferencije organiziramo i večernji networking u Book cafeu Paradiso, gdje će uz gošću Branku Novosel tema biti „Kako pomoću Mindfulnessa voditi sebe i druge te lakše prebroditi ova izazovna vremena?“

Rezervirajte 2. prosinca za Otočac, a prijavom za sudjelovanje, osigurajte svoje mjesto u Gackom pučkom otvorenom učilištu ili online putem live streama. Kako biste saznali više informacija o konferenciji, detalje o panelima i panelisticama te o prijenosu uživo, zapratite Facebook i LinkedIn stranicu Konferencija ŽENE I TOČKA.

HGK / I.B.

Comments are closed.

More in Vijesti
Šumarski tehničari Srednje škole Otočac sudjelovali u akciji „Dani zajedničke sadnje“

MEDAK – U četvrtak, 17. studenog šumarski tehničari Srednje škole Otočac aktivno su se uključili u proces pošumljavanja u sklopu...

Close