Najnovije

Krenuli upisi u glazbenu školu

1 rujna, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Krenuli upisi u glazbenu školu
Vijesti
0

OTOČAC – Upisi u prvi razred glazbene škole za polaznike odjela glasovir i odjela tambura za školsku godinu 2020/2021 vršit će se od danas, 1. rujna pa sve do 30. rujna 2020. i to svakim radnim danom od 8 do 15 sati: osobno u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac, telefonski na broj 098 245 537 ili e-mailom na dkranjcevic8@gmail.com. Minimalna dob za upis učenika u glazbenu školu je 8 odnosno 9 godina, tj. uvjet za upis zadovoljavaju učenici koji su završili minimalno 2. razred redovnog osnovnoškolskog obrazovanja.

Na sam dan upisa u prvi razred – 1. listopada 2020. u 17 sati –roditelji/skrbnici dužni su doći s djetetom u Gacko pučko otvoreno učilište i donijeti presliku djetetova rodnog lista i domovnice. Ako na spomenutim dokumentima nije vidljiv OIB potrebno je donijeti i presliku dokumenta ili isprave na kojoj je OIB jasno naznačen.

Posljednji dokument, upisnicu, moguće je popuniti na dan upisa u prostorijama Učilišta ili je prethodno ovdje preuzeti i popunjenu donijeti na upis. Za dodatne informacije svi zainteresirani mogu se obratiti na neki od kontakata Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

Na dan upisa u sve ostale razrede (2., 3., 4., 5. i 6.) – 30. rujna 2020. u 17 sati – roditelji/skrbnici učenika glazbene škole dužni su doći na sastanak radi preuzimanja ugovora i dodatnih uputa. Učenici 2., 3., 4., 5. i 6. razreda, tj. učenici koji nastavljaju glazbenu školu, nisu dužni doći na ovaj sastanak.

GPOU Otočac

Comments are closed.

More in Vijesti
Čeh vozio 253 km/h, Gospićan najpijaniji

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te...

Close