Najnovije

Promocija knjige “Planinarstvo u Otočcu” autora Gojka Majetića

16 siječnja, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Promocija knjige “Planinarstvo u Otočcu” autora Gojka Majetića
Vijesti
0

OTOČAC – Promocija knjige “Planinarstvo u Otočcu” – 90 godina organiziranog planinarstva u Otočcu i 50 godina Planinarskog društva Gromovača Otočac, autora Gojka Majetića, održati će se u utorak 18. siječnja u 18:00 sati u Gackom pučkom otvorenom učilištu Otočac.

Kako se organizirano planinarenje mijenjalo unazad 90 godina, koji su otočani pokrenuli planinarstvo u Otočcu, kako je i kada osnovana Gromovača, koji su se vrhovi osvajali na početku i još mnoštvo zanimljivih i povijesnih činjenica moći će se čuti od samog autora, još uvijek vrlo aktivnog planinara i svjedoka početaka društva.

Knjiga se sastoji od tematskih cijelina kronološki raspoređenih bogatim povijesnim tekstom, zanimljivim trenutcima i fotografijama.

Kako kaže sam autor: “…knjiga je svjedočanstvo djelovanja članova društva, dobro organiziranom društvenom radu i ljubavi prema planini koja nikad ne blijedi”.

PD Gromovača / G.N.P

Comments are closed.

More in Vijesti
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije odgađaju se sve svečanosti povodom Dana Grada Otočca

OTOČAC – Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj i pooštravanja mjera od strane Nacionalnog stožera RH, a vezano za...

Close