Najnovije

Čudo u Otočcu: Edy Sladović je evoluirao u Branislava Šutića, dijeli tuđi novac šakom i kapom!

11 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Čudo u Otočcu: Edy Sladović je evoluirao u Branislava Šutića, dijeli tuđi novac šakom i kapom!
komentar dana
0

Branislav Šutić nam se opet obratio. Najprije jučer ujutro kroz lik Jasne Orešković Brkljačić a sinoć putem HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Edyja Sladovića.

Teško je svakom normalnom shvatiti te HDZ-ovce. Kao da imaju neki virus u sebi koji uzrokuje halucinacije i patološku potrebu za lažnim obećanjima. Tako se i naš mlađahni kandidat Edy Sladović počeo razbacivati sa novcima. Ne svojim, ne HDZ-ovim. Onim novcem koji nije zaradio svojim radom. Netko drugi je morao taj novac zaraditi. Ali ni sa novcem ne znaju svi gospodariti. Tko je najpametniji kada je raspolaganje našim novcem u pitanju? Zna se, HDZ. Do prije par mjeseci to je bio naš domaći vuk sa Wall Streeta Branislav Šutić. On i prva dama HDZ-a Ružićka svojevremeno su tako kvalitetno složili gradski proračun da su ga i ministar financija Marić i Visoki upravni sud bez imalo razmišljanja proglasili nezakonitim.

Sada novopečeni nasljednik HDZ-ovih financijskih eksperata Sladović dijeli novac. Naš novac. Prvo dijete 10, drugo 20, treće 35 tisuća kuna. Za svako slijedeće 20 tisuća. Ej majstore stani malo, nije još Božić. Postavlja se pitanje na čije glasove zapravo računa mladi Sladović kada daje takva obećanja?

Ako mu se baš dijeli novac neka digne kredit. To će mu ipak biti problem jer banka kredite ne daje nezaposlenima!

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.