Najnovije

Ernest Petry uz pomoć Gorana Bukovca želi preuzeti kontrolu nad Otočcem. Nemojmo im to dozvoliti!

28 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Ernest Petry uz pomoć Gorana Bukovca želi preuzeti kontrolu nad Otočcem. Nemojmo im to dozvoliti!
komentar dana
0

U današnjem gostovanju na Hrvatskom radio Otočcu gostovao je HDZ-ov kandidat za župana Ernest Petry. I prije smo se znali naslušati svakakvih obećanja lokalnih HDZ-ovaca ali ovaj put je Ernest Petry nadmašio i barona Münchhausena.

Kreće sa izgradnjom ceste Žuta Lokva – Senj koja zapravo već postoji pa baš nije jasno što je Petry pod tim mislio. Obećava Petry puno toga pa bi čak u Otočcu izrađivao i namještaj samo mu nedostaje investitor.

Iako je izgubio u prvom krugu od Darka Milinovića, Petry kaže da je on pobjednik što svakako još više liči na priče spomenutog barona.

Analizirajući stanje u Otočcu, u jednom trenutku Ernest Petry izjavljuje da daje punu podršku kandidatu Goranu Bukovcu. Iako priče o podršci Goranu Bukovcu od strane HDZ-a već nekoliko dana kruže gradom, ovo je svakako i službena potvrda tih glasina. Petry niti jednom riječju ne spominje otočki HDZ što može značiti da članove gradskog odbora nije ništa niti pitao o toj podršci. To je svakako poniženje lokalnih HDZ-ovaca jer Petryija očito ne zanima njihovo mišljenje.

Ovom Petryjevom izjavom svakako su iznevjereni oni birači koji su vjerovali da će Goran Bukovac „Biti svoj“. Međutim, očito nije mogao odbiti Petryjevu ponudu ma kakva ona bila. Na kraju će ipak izabrati birači koji moraju odlučiti hoće li dozvoliti Ernestu Petryju da preko Gorana Bukovca ima Otočac pod svojom kontrolom.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.