Najnovije

Goran Bukovac bi trebao informacije o korupciji u Gradu Otočcu prijaviti policiji. Osim ako to nije izmislio, a to je onda kleveta!

27 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Goran Bukovac bi trebao informacije o korupciji u Gradu Otočcu prijaviti policiji. Osim ako to nije izmislio, a to je onda kleveta!
komentar dana
0

Gostujući jučer na TV Loki kandidat za gradonačelnika Otočca Goran Bukovac iznio je niz teških optužbi na račun gradske vlasti (https://www.youtube.com/channel/UC5LNL3UojxJS_3alzkvr0Aw). Ističući da je njegova kampanja kvalitetna i pozitivna, samim neosnovanim optužbama protiv gradonačelnika Kostelca pobija tu činjenicu. U jednom trenutku (09:27) izjavljuje da je u Gradu Otočcu puno korupcije i nepotizma te da se poslovi dodjeljuju bez javnog natječaja. Ovakva izjava Gorana Bukovca pokazuje da je nedorastao funkciji gradonačelnika jer očito nema pojma o tome kako zapravo funkcionira lokalna samouprava. Najavljuje gospodin Bukovac da će nakon 30. 05. Otočac biti slobodan grad. Tu se sa njim potpuno slažemo jer kada izgubi izbore, Otočac će se stvarno osloboditi ovakvih likova koji na lažnim optužbama i kampanji bez ideja žele vladati gradom.

Spominje Goran Bukovac ucjene i zastrašivanja, ali zaboravlja da su ucjene i zastrašivanja bili „Modus operandi“ njegove dojučerašnje stranke HDZ-a. Možda mu je žao što više nije u HDZ-u ali neke informacije koje dolaze iz otočkog HDZ-a daju naslutiti da bi mu se ta želja uskoro mogla ispuniti.

Same optužbe na računa gradske vlasti o korupciji pokazuju nervozu kod Gorana Bukovca jer je zbog takvih lažnih optužbi nedavno jedan član HDZ-a proglašen krivim za kazneno djelo klevete. Ako sebe smatra odgovornim građaninom i političarem, Goran Bukovac bi informacije o korupciji trebao dati policiji. A ako ih je izmislio, onda treba kazneno odgovarati jer će se jedino tako spriječiti blaćenje časnih i poštenih ljudi koji vode ovaj grad.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.