Najnovije

Grad Otočac poziva na sudjelovanje u akciji „Zelena čistka 2019“

5 travnja, 2019 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Grad Otočac poziva na sudjelovanje u akciji „Zelena čistka 2019“
Vijesti
0
OTOČAC – Dana 12. travnja 2019. godine (petak), na području Grada Otočca održava se velika akcija čišćenja, kojom se Grad Otočac kao lokalni organizator pridružuje nacionalnoj kampanji zaštite okoliša „Zelena čistka 2019“.

 

Radujemo se, što ćemo kroz lokalnu inicijativu podržati nacionalnu kampanju „Zelene čistke 2019“ u organizaciji Udruge Žmergo iz Opatije te tako biti dio europske kampanje „Let’ s clean up Europe!“

 

„Zelena čistka 2019“ važan je korak u promjeni odnosa građana prema primarnom odvajanju otpadu i saniranju postojećih divljih odlagališta i voljeli bismo kada bi se što veći broj građana Grada Otočca aktivno pridružio rješavanju problema očuvanja okoliša i prirode.

 

Kako bi naša Akcija bila što uspješnija, a rezultati što veći, pozivamo sve zainteresirane građane, članove udruga, mjesnih odbora, članove vatrogasnog društva, lovačkih društava i dr. da nam se pridruže u čišćenju okoliša na dan 12. travnja 2019. godine (petak)
s početkom u 09:00 sati na sljedećim gradskim lokacijama:

 

1. -Gradski park
2. -Sportski centar
3. -Izletište Fortica
4. -Izletište Humac

 

Okupljanje prije odlaska na lokacije bit će na sportskom igralištu Osnovne škole Zrinskih i Frankopana u 09:00. Ukoliko ne možete doći na sam početak akcije, slobodno nam se pridružite naknadno ili nas kontaktirajte na broj: 053/ 771-617, koordinator Akcije Anita Matasić.

 

Za sve dodatne informacije o akciji „Zelena čistka 2019.“ posjetite službene stranice web kampanje: http://www.zelena-cistka.org/

 

Ukoliko imate informacije o neregistriranim odlagalištima otpada ili otpadu koji se nalazi na području lokalne zajednice Grada Otočca slobodno nam se obratite kako bismo ovom akcijom ili nekom budućom uključili i te lokacije u čistku.
Grad Otočac / G.N.P

Comments are closed.