Najnovije

Hoće li se Edy Sladović ograditi od destruktivne politike Branislava Šutića?

27 travnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Hoće li se Edy Sladović ograditi od destruktivne politike Branislava Šutića?
komentar dana
0

Sudeći po nekoliko intervjua i izjava u posljednjih nekoliko dana najizglednije je da će HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Otočca krenuti stopama svoga političkog mentora. Sa Šutićevim blagoslovom ovo, kako je i sam rekao, dijete HDZ-a nastavit će tamo gdje je Branislav Šutić istekom mandata u Gradskom vijeću Otočca stao. U protekle četiri godine Branislav Šutić i otočki HDZ napravili su više štete Otočcu nego itko ikada prije njih. Iz prvoga proračuna u njegovom mandatu, onoga za 2018. godinu bilo je izbačeno sve što se izbaciti može. Pokušao je Šutić ugasiti Hrvatski radio Otočac što je izazvalo bijes građana što su mu i pokazali na prosvjedu.

Ukinuta su ili umanjena sredstva za sport, kulturu, tradicionalna događanja kao što su Smotra folklora i Eko-etno. Prošle je godine proračun Grada Otočca Odlukom ministra financija Zdravka Marića kao i pravomoćnim sudskim rješenjem proglašen nezakonitim. Nismo čuli da je mladi gospodin Sladović istupio u medijima i ogradio se od takve destruktivne politike Branislava Šutića. Nije se pobunio ni kada je HDZ-ova većina u Gradskom vijeću drastično smanjila financijska sredstva za razvoj turizma u koji se doslovno zaklinje.

U posljednjem intervjuu, onome u Novom listu mladi gospodin Sladović izjavljuje da „U Otočcu trenutno vlada politika podjela“. Mi ćemo ga podsjetiti na ono što je prešutio ili zaboravio, jedini i isključivi krivac za politiku podjela u Otočcu su Branislav Šutić i HDZ na čijem je čelu. Ako želi pridobiti glasače mora se jasno i nedvosmisleno ograditi od dosadašnje politike otočkog HDZ-a i Branislava Šutića. U suprotnom, građani će ga i dalje percipirati kao nasljednika Šutićeve destruktivne politike.  

G.N.P/Z.B. 

Comments are closed.