Najnovije

Iako je dobio više glasova od Branislava Šutića, mladom Sladoviću je uništena politička karijera!

18 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Iako je dobio više glasova od Branislava Šutića, mladom Sladoviću je uništena politička karijera!
komentar dana
0

Nije trebalo biti previše pametan da bi se zaključilo kako je Branislav Šutić izigrao HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Otočca Edyja Sladovića o čemu smo i pisali (https://www.gacka053.com/komentar/kako-je-sutic-izigrao-mladoga-sladovica/).

Ne treba biti niti neki matematičar da bi se usporedio broj glasova koje je dobio Edy Sladović (1112) i broj glasova koje je dobila HDZ-ova lista za Gradsko vijeće Otočca na čelu sa Branislavom Šutićem (1088). Glasovi koje je dobio mladi Sladović imaju čak i dodatnu važnost jer su osvojeni na imenu i prezimenu. Dosadašnja praksa na svim izborima bila je da je kandidat za gradonačelnika i nositelj liste za vijeće. Međutim, Šutić je odlučio sebe staviti kao nositelja liste i samim tim osuditi mladoga Sladovića na političku propast u slučaju gubitka izbora.

Upravo se to i desilo i mladi Sladović je izgubio životnu priliku ući u vijeće i naučiti kako funkcionira lokalna samouprava što bi mu bila dodatna referenca na izborima za gradonačelnika 2025. godine. Zahvaljujući Branislavu Šutiću on je tu šansu propustio i samo je pitanje njegove osobne hrabrosti hoće li uprijeti prstom u pravoga krivca za svoj neuspjeh.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.