Najnovije

Izuzetan uspjeh strijelaca SK Fortica. Denis Mrla osvojio brončanu medalju!

22 listopada, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Izuzetan uspjeh strijelaca SK Fortica. Denis Mrla osvojio brončanu medalju!
Sport
0

Danas je na automatskom strelištu Vrapčanski potok u organizaciji Streljačke udruge Sveti Mihovil iz Lučkog održan 9. Extreme kup, natjecanje u gađanju pištoljem i revolverom velikog kalibra.

To je ove godine 11-i a ujedno i najteži turnir na kojem su sudjelovali strijelci SK Fortica. Na svim prethodnim natjecanjima pucalo se po dvije a na Extreme kupu puca se 4 discipline i to: 2 x 5 metaka precizno (2 x 150 sekundi), 2 x 5 metaka brzo (2 x 20 sekundi), 2 x 5 metaka brzo (2 x 10 sekundi) i 2 x 5 metaka brzo (7 sekundi pauza, 3 sekunde za opaljenje tzv. Caracas). U najjačoj konkurenciji ove godine gdje su na natjecanju sudjelovali i osvajači prvenstava Hrvatske član SK Fortica Denis Mrla osvojio je odlično 3. mjesto sa pogođenih 369. krugova. Drugo mjesto pripalo je članu SK Špiro Saši Špirelji sa pogođenih 373 dok je član SU Sv. Mihovil Lučko Veljko Županić osvojio zlatnu medalju sa 377 krugova.

U ekipnoj konkurenciji 13 ekipa iz cijele Hrvatske ekipa SK Fortica u sastavu Perica Rosandić, Denis Mrla i Zdravko Bogdanić osvojila je izvrsno 4. mjesto.

Najbolja ekipa turnira je ekipa SU Sv. Mihovil Lučko.

SK Fortica/G.N.P/Z. Bogdanić

Comments are closed.