Najnovije

Kineski investitori kod župana Milinovića

26 svibnja, 2019 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Kineski investitori kod župana Milinovića
Gospodarstvo
0

GOSPIĆ – S ciljem poticanja razvoja lokalne zajednice na području Ličko-senjske županije kroz ostvarivanje projekta „Vjetroelektrana Senj“ župan Darko Milinović ovaj je petak, 24. svibnja,  održao radni sastanak sa kineskim investitorima. U Kabinetu župana sastanku su nazočili gosp. Li Qiao, izvršni direktor tvrtke Energija Projekt d.d. koja je dio tvrtke NORINCO international i gosp. Weimin Ye, potpredsjednik Hrvatsko-kineskog kulturološkog društva te predstavnik za Europu China Poly Group Corporation.

Radi se o tvrtkama iza kojih je već velik broj uspješnih projekata na području energetike, zaštite okoliša, prometa i komunikacija diljem svijeta. Župan Milinović istaknuo je kako uživaju potpunu podršku Ličko-senjske županije koja uvijek nastoji potaknuti razvojne projekte.

Na radnom sastanku zaključeno je kako je riječ o izuzetno bitnoj i dugo očekivanoj investiciji na ovome području te će proizvedena energija predstavljati jedan od najznačajnijih greenfield projekata u vjetroenergiji na području Ličko-senjske županije.

KABINET ŽUPANA

Comments are closed.