Najnovije

Nakon katastrofalnog rezultata Šutićevo ime “misteriozno” nestalo sa ankete za župana LSŽ!

29 siječnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Nakon katastrofalnog rezultata Šutićevo ime “misteriozno” nestalo sa ankete za župana LSŽ!
komentar dana
0

Jučer se na TV Loki pojavila anketa sa pitanjem “Tko će biti novi župan u LSŽ” sa imenima četiri kandidata: Luka Matijević, Darko Milinović, Mario Stilinović i Branislav Šutić. Tijekom današenjg dopodneva nekoliko nam je sugrađana javilo da je Šutićevo ime “nestalo” sa popisa potencijalnih kandidata nakon što je dobio svega par posto glasova.

Ovakav katastrofalan rejting Branislava Šutića među Otočanima nije nikakvo iznenđenje s obzirom na sve ono što Branislav Šutić kao predsjednik otočkog HDZ-a i predsjednik Gradskog vijeća Otočca radi u posljednjih nekoliko godina. Pokušaj ukidanja Hrvatskog radio Otočca i opstrukcija izgradnje dječjeg vrtića samo su neki od ciljeva koje je sebi zacrtao Branislav Šutić. Nedavno je usvojen četvrti po redu proračun preko kojeg Šutić sa HDZ-ovim vijećnicima i Milanom Sigurnjakom želi uništiti Otočac ukidanjem sredstava za financiranje lokalne infrastrukture u svim mjesnim odborima.

Da bi popravila loš rejting HDZ u Otočcu i županiji, prva dama otočkog HDZ-a sa beogradskim doktoratom Vlatkica zakazuje anketu o popularnosti lokalnih političara. Naravno da već sada možemo predvidjeti tko će pobijediti u toj naručenoj anketi. A što se tiče popularnosti Branislava Šutića u Otočcu možemo biti sigurni u jedno, više se ljudi skupi na manjoj svadbi nego što će ih glasati za Šutića na izborima.

Foto: Screenshot TV Loki

G.N.P/Z.B

Comments are closed.

More in komentar dana
Željko Popović ima novi hobi, smeće u Otočcu!

Otkako je predsjednik Gradskog vijeća Otočca Branislav Šutić u emisiji “U gostima kod Lokija” uznemirio javnost izjavom da se u...

Close