Najnovije

Leteći cirkus Branislava Šutića nastupio je danas u Otočcu!

29 travnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Leteći cirkus Branislava Šutića nastupio je danas u Otočcu!
komentar dana
0

Većina nas koji smo rođeni 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća sjeća se cirkusa i luna parkova koji su dolazili u Otočac i razveseljavali nas klince kojima je to bio doživljaj za pamćenje. U Otočac već dugo nije dolazio cirkus. Do danas. Grupa od 15-ak ljudi stajala je ispred zgrade u kojoj se predaju kandidature za predstojeće lokalne izbore što i nije neka posebna vijest. Kada sam u toj šarolikoj skupini prepoznao predsjednika otočkog HDZ-a odmah mi se lice ozarilo, “leteći cirkus” Branislava Šutića stigao je u naš grad!

Umjesto da preda kandidaturu sukladno epidemiološkim mjerama, Šutić je od ovog potpuno formalnog događaja napravio cirkus. I dok su druge stranke predavale svoje kandidacijske liste u grupama 3-5 ljudi, Branislav Šutić je morao građanima pokazati da je nenadmašivi “kralj klaunova”.

U tom šarolikom društvu “Šutićevih klaunova” nastupio je i Ernest Petry koji je obećao pojačavanje gospodarstva a Marijan Kustić lakši i bolji život u Otočcu. Najsmješniji od svih je otočki “John Cleese” (engleski glumac iz serijala Monty Python) koji, kao iz rukava, obećava 250-300 novih radnih mjesta.

Za razliku od pravoga Monty Pythona, ovo danas je stvarno bilo žalosno i nimalo smiješno za gledati.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.