Najnovije

Milan Sigurnjak je sa Šutićem četiri godine uništavao Otočac. Sada opet želi ući u Gradsko vijeće!

9 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Milan Sigurnjak je sa Šutićem četiri godine uništavao Otočac. Sada opet želi ući u Gradsko vijeće!
komentar dana
0

Jedna od stranaka za koju u Otočcu malo tko zna da uopće i postoji je Hrvatska socijalno liberalna stranka – HSLS. Poznatiji je njezin predsjednik Milan Sigurnjak kojega mnogi poznaju kao koalicijskog partnera HDZ-a u Gradskom vijeću Otočca. Za sve prijedloge i odluke koje je usvajala HDZ-ova većina, a bile su štetne za Otočac, svoju ručicu je uredno dizao i Milan Sigurnjak.

Prvi proračun, onaj za 2018. godinu kojim su ukinuta financijska sredstva za sve projekte koje je predložio gradonačelnik Kostelac, podržao je i Sigurnjak. I proračun za 2020. godinu, po kojem je Otočac postao poznat kao jedini grad u Hrvatskoj koji nema proračuna, također je podržao ovaj gorljivi HSLS-ovac.

Ono po čemu će ostati upamćen u političkim analima Otočca je svakako njegov prijedlog da se u Otočcu izgradi gradski bazen. To je kod građana izazvalo takav smijeh jer su mislili da je to zapravo prvoaprilska šala. Ali se naš vijećnik Sigurnjak nije šalio. Iako se cijene izgradnje takvih objekata kreću između 40 i 60 milijuna kuna i grade su u gradovima koji imaju preko 100 tisuća stanovnika, Milan Sigurnjak je i danas uvjeren da je to isplativa investicija.

Puno puta se i u prijenosima sjednica Gradskog vijeća vidjelo da predsjednik GV-a Šutić baš i ne poštuje Sigurnjaka osim kada je trebao dignuti ruku za nešto ili protiv nečega. Zašto je Sigurnjak trpio takvo ponižavanje sve četiri  godine? Zato jer je lijepo biti na vlasti.

Da je Milan Sigurnjak zaista htio raditi u interesu grada i građana Otočca onda bi se maknuo od Šutića a ne skupa sa njim nastavio uništavati Otočac. A sada bi htio opet ući u Gradsko vijeće. Teško da će mu to uspjeti jer birači ne opraštaju takve greške!

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.