Najnovije

NP Plitvička jezera nositelj nacionalnih oznaka Safe stay i Safe travels

3 ožujka, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
NP Plitvička jezera nositelj nacionalnih oznaka Safe stay i Safe travels
Turizam
0

PLITVIČKA JEZERA – Uživanje u ljepotama i atrakcijama koje nudi Hrvatska od sada je lakše uz Safe stay in Croatia, nacionalnu oznaku sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu. Sigurnost i zdravlje posjetitelja te svih djelatnika u turizmu na prvom nam je mjestu. Rezultat toga je projekt Safe stay in Croatia koji provodi Ministarstvo turizma i sporta, a koji za cilj ima educirati i upoznati posjetitelje i dionike u turizmu s protokolima i mjerama koje se provode u Hrvatskoj na svim razinama turističkih djelatnosti.

Uz oznaku Safe stay in Croatia nalazi se i oznaka Safe travels koju Hrvatska nosi od početka pandemije COVID-19. Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (WTTC) je 2020. kreiralo oznaku “Safe travels” za sigurna putovanja na svjetskoj razini, kako bi putnici lakše identificirali destinacije i tvrtke koje su usvojile svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, oznake Safe stay in Croatia i Safe travels nosi nacionalni park sa svojim objektima Kamp Borje, Autokamp Korana, Restoran Poljana, Bistro Hladovina, Buffet Labudovac, Bistro Kozjačka Draga, Bistro Kupalište, Caffe bar Flora, Caffe bar RapajinkaHotel Bellevue, Hotel Plitvice, Hotel Jezero, Hotel Grabovac, Bistro Vučnica, Restoran Lička kuća, Buffet Slap.

Više o projektu Safe stay na: https://www.safestayincroatia.hr/

NP Plitvička jezera

Comments are closed.