Najnovije

Oleg Butković posjetio Branislava Šutića. Ovaj put barem nije lagao o izgradnji aerodroma!

9 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Oleg Butković posjetio Branislava Šutića. Ovaj put barem nije lagao o izgradnji aerodroma!
komentar dana
0

Iako je na portalu Indirektno kojega uređuje Branislav Šutić objavljena vijest o posjeti ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića Otočcu to zapravo nije istina. Ne bi se očekivalo od jednoga ministra da posjeti jedan grad a da se ne javi gradonačelniku što je minimum lijepoga ponašanja. Naravno, to nije ništa čudno jer ipak se radi o HDZ-ovom ministru. A znamo iz medija kako se ponašaju Plenkovićevi ministri.

Ministar Butković zapravo je došao pružiti podršku Branislavu Šutiću, otočkom HDZ-u i njihovim kandidatima na predstojećim lokalnim izborima. Bio je ministar u posjeti Otočcu i prije dvije godine kada su se održavali izbori za Županijsku skupštinu. Tada je najavio investiciju u otočki aerodrom od 11 milijuna kuna (http://indirektno.com/ministar-butkovic-investicija-u-otocki-aerodrom-iznosi-11-milijuna-kuna-realna-je-i-mi-cemo-je-podrzati/) ali do dana današnjega nije puno aviona sletjelo na Špilnik. Nije zapravo sletio niti jedan jer je to bilo još jedno u nizu šupljih HDZ-ovih obećanja kakve nam prodaju svaki put pred neke izbore.  

Ministar je ustvari posjetio Branislava Šutića kako bi mu pomogao da malo podigne rejting otočkog HDZ-a koji više niti “ne postoji”. Otočki HDZ hvali se podrškom raznih klaunova a Šutićev portal prenese poneku bljuvotinu sa Slobodne Like. I oni to nazivaju predizbornim programom.  

Foto: Bruno Konjević EPH

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.