Najnovije

Ovo je bilo predivno za gledati: Mladi otočki HDZ-ovci obećavaju nam blistavu budućnost!

10 travnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Ovo je bilo predivno za gledati: Mladi otočki HDZ-ovci obećavaju nam blistavu budućnost!
komentar dana
0

Moram ipak izraziti zahvalnost Robert Labroviću – Lokiju jer da nije njegove emisije „U gostima kod Lokija“ mi ne bismo niti znali kakva nas blistava budućnost čeka. Naravno, tu blistavu budućnost osigurat će nam otočki HDZ.

Mladim otočkim HDZ-ovcima Domagoju Matasiću i Edyju Sladoviću mora se priznati veliki entuzijazam dok su nas uvjeravali da na ovome svijetu ne postoji ništa tako dobro i kvalitetno kao što je program otočkog HDZ-a. Mnogima od nas upravo su ovi mladi ambiciozni dečki otvorili oči pričajući o tome što ne valja a što treba napraviti. Jedan bi davao novce rodiljama sa puno djece (a kojima to?) dok bi drugi vodenim topovima pravio snijeg za skijalište na sjevernoj strani jednog brda (a kojega to?).

Dečki su u tom utopijskim izlaganju zaboravili na jednu „sitnicu“ – proračun. Upravo je onaj tko im je utuvio u glavu te budalaštine odnosno predsjednik otočkog HDZ-a i „njegovo veličanstvo“ Branislav Šutić najveći krivac za ovu situaciju u kojoj se nalazi Otočac. Već četvrtu godinu zaredom HDZ-ova većina uz bezuvjetnu potporu HSLS-a Milana Sigurnjaka „zaslužna“ je za upropaštavanje i uništavanje ovoga grada. Prošle je godine odlukom Visokog upravnog suda proračun proglašen nezakonitim. Iz proračuna za ovu godinu su izbačeni svi infrastrukturni projekti. Sve ono što je bilo u interesu građana HDZ je ukinuo.

Sada ova dva mlada HDZ-ovca imaju velike planove kako popraviti ono što HDZ uništava već 4 godine. Dečki stanite u red, još uvijek čekamo Sigurnjakov bazen i Šutićevu pučku kuhinju.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.