Najnovije

Predstavljanje Okvira za unapređenje lokalnih politika

19 veljače, 2024 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Predstavljanje Okvira za unapređenje lokalnih politika
Vijesti
0

OTOČAC – U petak, 23. veljače s početkom u 11.00 sati u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Otočac Omladinska udruga Podum poziva zainteresirane građane na predstavljanje Okvira za unapređenje lokalnih politika, a koje će se održati u sklopu projekta “Lokalne politike pod povećalom – praćenje Ciljeva održivog razvoja u lokalnim zajednicama”.

Ovim projektom jačaju se zagovarački kapaciteti i watchdog uloge lokalnih organizacija civilnog društva u Vukovarsko-srijemskoj i Ličko-senjskoj županiji u području politika vezanih uz Ciljeve održivog razvoja i građanske participacije s fokusom na društvenu nejednakost.

Okvir za unapređenje lokalnih politika možete pronaći na Facebook stranici udruge i online pri čemu je procijenjeno trajanje čitanja dokumenta 25 minuta u kojem se nalaze osnovne informacije o Ciljevima održivog razvoja, prijedlozima unapređenja lokalnih politika te primerima dobre prakse.

Provedba projekta počela je u listopadu 2022. godine, a traje sveukupno 18 mjeseci, odnosno do 31. ožujka 2024. godine. Ovaj projekt podržan je s € 90.000 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Poziva 5 za srednje projekte Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj. Nositelj projekta je CROSOL – Platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske u partnerstvu s Europskim domom Vukovar i Omladinskom udrugom Podum.

Informacije i mišljenja iznesena u tekstu ne odražavaju službeni stav Fonda te su isključiva odgovornost organizacije, a ovim putem Omladinska udruga Podum zamoljava sve zainteresirane da potvrde svoj dolazak do zaključno srijede, 21. veljače putem ove poveznice .

OU Podum / Antonio Kiselić Ledinsky

Comments are closed.