Najnovije

Prvi promo video Pickleball kluba Nikola Tesla

12 studenoga, 2023 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Prvi promo video Pickleball kluba Nikola Tesla
Vijesti
0

Pickleball Club Nikola Tesla Croatia izradio je i predstavio svoj prvi promo video, a koji možete pogledati na poveznici https://youtu.be/tdFqFPOhyDU . Ovaj video ne samo da ističe dinamičnost sporta već i predstavlja prekrasnu Ličko-senjsku županiju kao poželjnu destinaciju za pickleball entuzijaste.

U promo videu, članovi kluba aktivno sudjeluju u igri, prikazujući mjesta za igranje pickleballa ističući ljepote Ličko-senjske županije kao idealne destinacije za pickleball entuzijaste i ljubitelje prirode.

Zahvaljujući velikodušnosti Općine Karlobag, Turističke zajednice Grada Otočca, Memorijalnog centra Nikola Tesla, Suvenirnice Zera, Smočnice, Woolee, Sirane Runolist, Nikola’s lampe, Holiday home Mali Medo, PP Grabovača, klub je imao priliku snimiti ovaj promocijski video. Bez podrške ovih partnera, ostvarivanje ovog ambicioznog projekta ne bi bilo moguće.

Također, upućuju zahvalu agenciji Bluemoon i Stjepanu Dragašu, koji je svojim umjetničkim okom i stručnošću uhvatio kadrove Pickleball cluba Nikola Tesla Croatia. Predivni kadrovi i vizualni identitet videa odražavaju energiju kluba i ljepotu okoline.

Klub također izražava duboku zahvalnost Croatian Cultural Society of Victoria, zajednici Hrvata iz Viktorije, Kanada, posebno ‘kumi’ i ambasadorici pickleballa u Hrvatskoj, Mirjani Juras. Zahvaljujući podršci zajednice Hrvata iz Viktorije, spot će biti predstavljen na velikom pickleball festivalu 9. prosinca u Kanadi!

Pickleball Club Nikola Tesla Croatia poziva sve ljubitelje sporta i prirodnih ljepota da pogledaju ovaj jedinstveni promo video i pridruže se zajednici koja kombinira strast prema pickleballu s Ličko-senjskom županijom.

Pickleball club Nikola Tesla Croatia

Comments are closed.