Najnovije

Sada je više nego očito, glas za Nenada Jankovića glas je za Branislava Šutića!

8 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Sada je više nego očito, glas za Nenada Jankovića glas je za Branislava Šutića!
komentar dana
0

Ne treba biti preveliki politički znalac da bi se zaključilo kako je Nenad Janković prije 8 godina postao zamjenik gradonačelnika upravo zahvaljujući Stjepanu Kostelcu. Nenad Janković će ostati zapamćen, kao kuriozitet tih izbora, kao kandidat koji nije glasao niti za sebe.

Frustriran činjenicom da je na dužnosti zamjenika gradonačelnika te da nema mogućnost donošenja bilo kakvih važnih odluka, Nenad Janković se prošle godine okreće svom dojučerašnjem političkom neprijatelju Branislavu Šutiću. Stoga se moramo prisjetiti nekih naslova o Nenadu Jankoviću koji su objavljivani na portalu Indirektno kojega kontrolira Šutić:

Nenad Janković koji je iz EU fondova povukao 0,00 kuna želi još jedan mandat! (http://indirektno.com/nenad-jankovic-koji-je-iz-eu-fondova-povukao-000-kuna-zeli-jos-jedan-mandat-i-dobru-placu/)

 Nenad Janković obmanjuje javnost i iznosi neistine (http://indirektno.com/nenad-jankovic-obmanjuje-javnost-i-iznosi-neistine/)

Prošlogodišnji obrat iz netrpeljivosti do ljubavi prema Branislavu Šutiću za bolje poznavatelje Nenada Jankovića nije iznenađenje. Što je to Šutić obećao Nenadu Jankoviću da se preko noći okrene protiv Stjepana Kostelca tada mnogima nije bilo jasno. Otvoreno govoreći o kriminalu oko izgradnje dječjeg vrtića „Ciciban“ ali ne iznoseći nikakve dokaze Nenad Janković se javno priklonio Branislavu Šutiću i njegovoj destruktivnoj politici prema Otočcu. Kao jedan od dokaza za tu “ljubav” je činjenica da Janković nije osudio već je podržao donošenje prošlogodišnjeg proračuna koji je od strane ministra Marića i Visokog upravnog suda proglašen nezakonitim. Danas, nekoliko dana pred lokalne izbore više je nego očito da između Jankovića i Šutića postoji dogovor oko preuzimanja vlasti u Otočcu.

Srećom, građani se više ne daju prevariti i svjesni su činjenice da će glas za Nenada Jankovića biti glas za Branislava Šutića i podrška njegovoj destruktivnoj politici prema Otočcu.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.