Najnovije

Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i HDZ-ovo licemjerje!

8 kolovoza, 2023 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i HDZ-ovo licemjerje!
komentar dana
0

Subotnji performans na obilježavanju godišnjice VRO Oluja u Zalužnici kada su predstavnici otočkog HDZ-a i pojedini članovi braniteljskih udruga bojkotirali službeni protokol naišao je na osudu većine naših sugrađana i braniteljske populacije.

Sada je više nego očito da je ovaj režirani bojkot bio unaprijed dogovoren jer su i otočki HDZ-ovci i dio tih braniteljskih udruga pristigli u Zalužnicu više od pola sata prije službenoga protokola. Neki su se iz tih braniteljskih udruga pravdali da su im se HDZ-ovci „prikrpali“ u tom bojkotu, ali zajednička fotografija objavljena na portalu Glas Gacke govori da lažu.

Iako je svim tim udrugama zajedničko da u njihovim statutima piše da su apolitične, ovaj primjer od 5. kolovoza pokazuje i dokazuje da su neki pojedinci iz tih udruga sklopili pakt sa lokalnim HDZ-om kako bi i javno pokazali svoje neslaganje sa dočekom Milorada Pupovca od strane otočke gradske vlasti. O braniteljskim udrugama i njihovom višegodišnjem neradu i nemaru za žive i poginule hrvatske branitelje možete pročitati OVDJE .

I tu dolazimo do suštine stvari, licemjerja istog toga HDZ-a čiji je glavni koalicijski partner upravo taj Milorad Pupovac bez kojega HDZ ne bi imao većinu u Saboru. Logikom stvari, otočki HDZ bi trebao bojkotirati i Andreja Plenkovića jer je evidentno da veća ljubav cvijeta između Plenkovića i Pupovca nego između Bukovca i Pupovca. Upravo zbog toga HDZ-ovog licemjerja živimo za dan kada će Otočac zajedno posjetiti Plenković i Pupovac.

Ali što i očekivati od stranke koja je i pravomoćno osuđena za pljačku vlastitoga naroda. Nažalost, i pojedini branitelji iz ove priče su dio toga HDZ-ovog licemjerja.

G.N.P/Z.Bogdanić

Foto. Portal Zadar danas

Comments are closed.