Najnovije

Štednja na selotejpu pravi je razlog političkog razlaza Branislava Šutića i Darka Milinovića!

29 ožujka, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Štednja na selotejpu pravi je razlog političkog razlaza Branislava Šutića i Darka Milinovića!
komentar dana
0

Bila su to divna vremena za Branislava Šutića, ravnatelj NP Plitvička Jezera, dekan veleučiliša Nikola Tesla, razni upravni i nadzorni odbori. Službeni automobil, službena kartica, službeni mobitel. Samo od NP Plitvička Jezera i Veleučilišta mjesečna primanja preko 30 tisuća kuna, neto. I onda preko noći sve to nestane kao u nekom mađioničarskom triku.

Istina je da se Branislav Šutić žrtvovao na prošlim lokalnim izborima 2017. godine kada je Darko Milinović bio kandidat za župana. Ne samo da se žrtvovao, ginuo je. Skoro kao u Oluji dok je goloruk jurišao na četnička uporišta na Ljubovu.

Bilo je to vrijeme izobilja u predizbornoj kampanji. Plakata i selotejpa na tone. Nije bilo Šutića sramota čučnuti i zalijepiti poneki plakat i na taj način pokazati da i on zna rukovati sa selotejpom. I onda preko noći svega toga nestane. Nema ni više preko 30 tisuća kuna primanja na državnoj sisi. Nema više ni jeftinih plakata a selotejp je poskupio. Plakati se više ne lijepe po ogradama, a Milinovićev slogan Šutić bi mogao iskoristiti na predstojećim izborima: ZNAM KAKO – IZGUBITI!

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.