Najnovije

Što je zajedničko Željku Popoviću i Vlatki Ružić? Izrugivanje sa nedužno ubijenim civilima u Gospiću 1991.

13 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Što je zajedničko Željku Popoviću i Vlatki Ružić? Izrugivanje sa nedužno ubijenim civilima u Gospiću 1991.
komentar dana
0

Znamo svi da je vlasnik portala Slobodna Lika Željko Popović odavno dosegnuo dno. Ne sam u financijskom nego i u moralnom smislu. Ovaj prvi razlog vjerojatno ga je natjerao da posrne i moralno jer je i više nego očito da „za šaku dolara“ piše takve gnjusne stvari koje nitko normalan ne bi mogao. U najnovijem članku (https://slobodnalika.com/tko-je-na-otocku-listu-platforme-budi-svoj-hsp-uvalio-tipa-ciji-otac-je-optuzen-za-terorizam-protiv-hrvatske/) piše da je otac osobe sa kandidacijske liste Gorana Bukovca optužen za terorizam. Kako Željku Popoviću objasniti da to jednostavno nije istina? Onome Željku Popoviću koji je ostao i bez kuće zbog pisanja gnjusnih laži i čija obitelj će se možda naći na ulici zbog „brižnog“ muža i oca.

Svi oni koji su upoznati sa ovim slučajem reći će da to što piše Popović nije istina. Istina je da je krajem 1991. godine nedužan čovjek poslan u Gospić gdje je ubijen bez suda i dokaza. U Gospić ga je poslao čovjek koji je do 1991. bio pripadnik zloglasne jugoslavenske Službe državne sigurnosti. Valjda da dokaže svoje veliko hrvatstvo. U sudskom postupku koji je vodila obitelj sud je službeno tražio od policije bilo kakve dokumente koji bi dokazali da je ta osobe radila bilo što protiv Republike Hrvatske. Nisu našli ništa.

Isti takav članak prije tri godine objavljuje i poznata hrvatska doktorica sa beogradskim doktoratom Vlatka Ružić. Iste takve dokumente objavljuje na HDZ-ovom portalu Indirektno. Ista ona Vlatkica čiji otac je odbio obući uniformu hrvatskog vojnika i braniti svoju državu.

Da ne ispadne da se žali zbog smrti jednog čovjeka ubijenog u tim vremenima. Treba osuditi svaku smrt nedužne osobe koja je ubijena bez suda i dokaza. Treba osuditi svaki takav zločin. Ali dok god ima ljudi poput Popovića i Ružićke koji se izruguju sa nedužno ubijenim civilima, koji se izruguju sa bolom i patnjom njihovih obitelji, ostat ćemo tamo gdje smo i do sada bili. Na Balkanu!

G.N.P/Z.B.   

Comments are closed.