Najnovije

U Ličko-senjskoj županiji potpisani ugovori vrijedni više od 250 tisuća eura

13 siječnja, 2023 | by G.N.P / Z. Bogdanić
U Ličko-senjskoj županiji potpisani ugovori vrijedni više od 250 tisuća eura
Vijesti
0

GOSPIĆ – U Kabinetu župana jučer je održano potpisivanje ugovora za financiranje dijela javnih potreba za 2023. godinu između župana ličko-senjskog Ernesta Petryja i predstavnika Zajednice sportova Ličko-senjske županije, Zajednice tehničke kulture Ličko-senjske županije, Društva Crvenog križa Ličko-senjske županije, HGSS Stanice Gospić i Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije.Župan Ernest Petry zahvalio se na vrlo korektnoj suradnji i postignućima koje ove udruge postižu u radu te istaknuo da je Ličko-senjska županija za 2023. godinu za njihovo djelovanje izdvojila još veća sredstva, a kroz rebalans proračuna osigurat će se i dodatna sredstva ukoliko to bude potrebno.

U ime potpisnika ugovora predsjednik Županijskog društva Crvenog križa Vlado Brkljačić zahvalio se na povećanju iznosa sredstava namijenjenih za njihovo djelovanje i izuzetno dobroj suradnji u protekloj godini koja je bila zahtjevna tim više jer su se povećali obimi rada radi ukrajinskih izbjeglica smještenih u Ličko-senjskoj županiji. Pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Gospić Josip Brozičević zahvalio je županu Petryju na postavljanju operativnih snaga na viši prioritet što će kako ističe višestruko opravdati svojim djelovanjem, predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije Milan Radošević zahvalio se na razumijevanju Ličko-senjske županije za potrebe sportaša kao i nastavku uspješne suradnje.

Županijski vatrogasni zapovjednik Zoran Lončarić zahvalio se na prepoznavanju potreba najbrojnije organizacije u Ličko-senjskoj županiji ističući da će i ubuduće predano odgovoriti na sve izazove koji budu pred njih postavljeni , dok je predsjednik Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije Milan Jurković istaknuo kako prati sve županove aktivnosti te mu se zahvalio za veliki trud koji ulaže 24 sata dnevno za dobrobit Ličko-senjske županije i njenih stanovnika potvrđujući da su ličko-senjski vatrogasci izuzetno zadovoljni suradnjom sa Županijom.

LSŽ / A.M.

Comments are closed.