Umjesto da smijeni gubitnika Šutića, Kustić daje priopćenja u maniri Centralnog komiteta Saveza komunista!

21 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Događanja

Otočac je jučer posjetio predsjednik Županijskog odbora HDZ-a njegovo veličanstvo Marijan Kustić kako bi podržao otočki HDZ-a i najvećeg gubitnika ovih izbora Branislava Šutića. Iako je otočki HDZ predvođen Branislavom Šutićem ostvario najgori rezultat u Otočcu u posljednjih 30 godina, Kustiću to nije dovoljno da raspusti Gradsku organizaciju i imenuje povjerenika. Zapravo, Kustić to ni ne treba napraviti jer bi svaki moralni političar sam podnio bezuvjetnu ostavku nakon ovako katastrofalnog rezultata. Ali ne i Šutić.

I onda nam jedan Marijan Kustić, koji u našoj županiji provede 3 dana mjesečno, govori da su u vodstvu Grada Otočca neizbježne promjene. Otkuda mu uopće pravo da govori o tome što treba Otočcu? Kome on u tom priopćenju zapravo daje potporu? Neka taj nalickani gospodin najprije napravi reda u otočkom HDZ-u koji je destruktivni faktor u Otočcu već 4 godine. U onom HDZ-u koji godinama pod vodstvom Branislava Šutića uništava Otočac stopirajući sve projekte koji su korisni za Otočac i Otočane. Ovim putem pozivamo Marijana Kustića da javno osudi destruktivnu politiku Branislava Šutića zbog kojega Otočac prošle godine nije imao proračun.

Zato, držite se vi gospodine Kustiću nogometnog saveza, a ako baš želite nekome dijeliti savjete, imate svoga prijatelja Branislava Šutića.

G.N.P/Z.B.