Najnovije

Vir od srca za Otočac

20 prosinca, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Vir od srca za Otočac
Događanja
0

Vrijeme je darivanja, vlada blagdansko ozračje i upravo je danas u gradu Otočcu bio jedan takav prekrasan dan. A današnji dan sretnim su učinili članovi Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi s Vira koji su s kombijem punim hrane i ostalih kućanski potrepština stigli u Otočac. Ovo im je već drugi dolazak u Otočac jer su i lani bili s istom namjerom.

Posjetili su 6 obitelji u Otočcu i jednu obitelj u Perušiću i darivali ih od srca kako oni to čine velikodušno. Humanitarnu akciju su proveli na Viru u koju je uključeno 10 volontera a sudjelovalo preko 180 obitelji s Vira. Najveći dio pomoći upućen je u Zadar u pučku kuhinju a jedan kombi s tri volonterke i gospodinom Goranom Vicković stigao je u našu Gacku dolinu i uljepšao Božićne blagdane .

Uz pakete hrane svakoj obitelji je uručena i čestitka s 700,00 kuna u gotovini. Akciju je koordinirala i vodila u Otočcu Jelena Benčić a posredovala je HU Dobra Volja iz Zagreba koja je donatore prošle godine usmjerila u Otočac i slučajan dolazak postao je tradicija.

Veliko hvala volonterima a i svim ljudima dobre volje s Vira koji ne samo da su aktivni u darivanju krvi nego imaju i veliko srce, pomažu potrebite i čine nadolazeće blagdane  radosnim, tu radost dijele i šire oko sebe sreću.

 Nismo svi stvoreni da radimo velike stvari. Ali zato možemo raditi male stvari s puno ljubavi.

(majka Terezija-citat)

Jelena Benčić/G.N.P

Comments are closed.