Najnovije

Vozili pod utjecajem alkohola i droga

25 siječnja, 2023 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Vozili pod utjecajem alkohola i droga
crna kronika
0

Jučer je bilo puno posla za policijske službenike PP Gospić.

  • Jučer se 26-godišnjak iz Perušića upravljajući osobnim vozilom nije zaustavio po policijskoj signalizaciji, već je uslijed klizavog kolnika i neprilagođene brzine sletio s ceste. Utvrđeno je da je upravljao bez vozačke dozvole, a bio je i pod utjecajem alkohola (1,42 g/kg) te bez osobne iskaznice. On je isključen iz prometa i zadržan do otrježnjenja. Slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu, a zbog ostalih prekršaja slijede obavezni prekršajni nalozi.
  • Jučer su policijski službenici u Gospiću zatekli osobno vozilo strane registarske oznake, u kojem je 23-godišnjak iz Gospića dragovoljno izručio jednu ručno rađenu cigaretu sa sadržajem marihuane i duhana.
  • Također u Gospiću policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 35-godišnjak, a koji je dragovoljno predao zelenu biljnu materiju drogu marihuanu. Izvršenim testiranjem na opojne droge utvrđeno je da je vozač pozitivan na droge.

Protiv obojice muškaraca slijede optužni prijedlozi nadležnom sudu.

– Jučer su policijski službenici Postaje granične policije Donji Lapac zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 33-godišnjak, a izvršenom kontrolom utvrđeno da upravlja vozilom dok mu je na snazi zabrana upravljanja vozilima B kategorije. Vozač je isključen iz prometa i slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu.

PULS / Z.B.

Comments are closed.