Najnovije

Jasnu Orešković Brkljačić istraživala krim-policija zbog primanja 240 tisuća kuna za izmišljeno radno mjesto. HDZ takvu osobu predlaže za dožupanicu!

10 svibnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Jasnu Orešković Brkljačić istraživala krim-policija zbog primanja 240 tisuća kuna za izmišljeno radno mjesto. HDZ takvu osobu predlaže za dožupanicu!
komentar dana
0

Više je nego očito da iza današnjeg priopćenja kojega je potpisala HDZ-ova kandidatkinja za dožupanicu Jasna Orešković Brkljačić (http://indirektno.com/dom-zdravlja-otocac-pred-blokadom-radi-duga-od-11-milijuna-kuna/) stoje zapravo dvojac Šutić-Ružić. Dokaz je to nemoći ali i patološke mržnje prema svim poštenim i časnim ljudima koji nastoje ovaj grad izvući iz ralja HDZ-a čiju smo destruktivnu politiku gledali posljednje četiri godine.

Gospođa Orešković Brkljačić došla je u Dom zdravlja Otočac za vrijeme mandata Branislava Šutića kao zamjena za Jadranku Jerković Stojanović koja je otišla na porodiljni dopust. Povratkom gospođe Jerković Stojanović u Dom zdravlja Branislav Šutić nije postupio po zakonu i raskinuo ugovor sa gospođom Orešković Brkljačić koji je bio na određeno vrijeme. Naprotiv, Branislav Šutić nagrađuje gospođu za svoj predani rad u stranci ostankom na radnom mjestu na koje se vratila gospođa Jerković Stojanović. Tako su na istom radnom mjestu istovremeno bile zaposlene dvije djelatnice.

Mjesečna plaća gospođe Orešković Brkljačić bila je oko 10 tisuća kuna neto što znači da je za dvije godine koliko je provela na tom radnom mjestu stajala porezne obveznike oko 240 tisuća kuna.

Bila je gospođa Orešković Brkljačić upoznata i sa likom i djelom Branislava Šutića koji u svom mandatu nije htio isplatiti Phoenix farmaciji niti jednu kunu radi čega se išlo u postupak prisilne naplate. Poznato je gospođi Orešković Brkljačić i da je Dom zdravlja Otočac zbog bahatosti Branislava Šutića isplatio Phoenix farmaciji oko milijun kuna kamata zbog neplaćanja glavnice. Nije gospođa tada reagirala u medijima ovakvim pamfletima!

Sada ista ta gospođa koju je istraživala krim-policija zbog primanja 240 tisuća kuna na radnom mjestu koje je već bilo popunjeno proziva nekoga zbog duga kojega je napravio njezin stranački šef Šutić. Ista ta gospođa Orešković Brkljačić odjavljuje Branislava Šutića iz Doma zdravlja Otočac bez suglasnosti Upravnog vijeća čime također krši zakon. Zašto zbog toga nije odgovarala pred zakonom? Zato jer su u Hrvatskoj članovi HDZ-a posebna kategorija izuzeta od primjene zakona!

Stoga pozivamo HDZ-ovu kandidatkinju za dožupanicu gospođu Jasnu Orešković Brkljačić da se javno očituje o tome smatra li moralnim primati plaću na radnom mjestu koje je već popunjeno.

Znamo da Jasna Orešković Brkljačić puno duguje Branislavu Šutiću i Vlatki Ružić koji su joj dali posao u Domu zdravlja Otočac i Veleučilištu Nikola Tesla. Ali da će zbog toga duga javno pljuvati po časnim i poštenim ljudima nitko nije očekivao.

Foto: Likaportal

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.