Najnovije

Lika-Karlovac: održan prvi online Regionalni forum obiteljskog smještaja

13 studenoga, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Lika-Karlovac: održan prvi online Regionalni forum obiteljskog smještaja
Turizam
0

Najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača Ličko-senjske i Karlovačke županije, zbog pandemije koronavirusa i važećih epidemioloških mjera, održano je 12. studenog po prvi puta online. Domaćini, pružatelji ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, mogli su pratiti dva panela putem linka na YT kanalu Hrvatske gospodarske komore. Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac, koja djeluje pri ŽK Karlovca i Otočca, u partnerstvu s Prilika Grupom. Forum je prigodnim riječima otvorio Zlatko Kuzman, predsjednik ŽK Karlovac.

Panel raspravu „Domaćini u krizi i nakon nje“ koja je bila rezervirana za institucionalne teme kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu, s naglaskom na poslovanje u uvjetima pandemije, vodila je viša stručna suradnica u Županijskoj komori Otočac, Irena Banić.

Panel raspravu portala Lika Club na temu „Što s (korona) turizmom u 2021. godini?“, koju je vodio novinar Goran Latković, prisustvovala su četiri poznata imena iz hrvatskog turizma, s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, koja su u jednosatnoj raspravi ponudila mnoštvo zanimljivih viđenja iduće, ali i brojna iskustva iz godine koja je sada već skoro iza nas, a to su bili: Boris Šuljić, vlasnik hotela i vinarije Boškinac iz Novalje, Hrvojka Božić, ravnateljica Muzeja domovinskog rata iz Karlovca, Krešo Rogoz, direktor tvrtke Croatia Open Land DMC iz Karlovca te Mihovil Bićanić, zamjenik načelnika Općine Rakovica.

Snimku Foruma možete pogledati na poveznici ovdje.

HGK ŽK Otočac / I.B

foto: Josip Durdov, Prilika Grupa

Comments are closed.